Sarıkamış Ziraat Odası > Haberler > Başkanımız Nesim GÖK ve Bölge Oda başkanlarımız Kars Millet vekilliğine seçilen Adem Çalkın ve İnan Akgün Alp'i ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Kars Millet vekillerine Hayırlı olsun ziyareti.
Oda Başkanımız Nesim Gök, Digor Ziraat Odası Başkanı İsmet Hagi, Kağızman Ziraat Odası Başkanı Sülhattin Günday , Selim Ziraat Odası Başkanı Ahmet Yıldırım ve Susuz Ziraat Odası Başkanı Ejder Çakas ; Adalet ve Kalkınma Partisi Kars Milletvekili Adem Çalkın ve Cumhuriyet Halk partisi millet Vekili İnan Akgün Alp'e hayırlı olsun dileklerinde bulundular.