Sarıkamış Ziraat Odası > Haberler > Başkanımız Nesim Gök ve Bölge Oda Başkanlarımız Tarım ve Orman Bakanlığı Hayvancılık Genel Müdürü Salih Çelik ve Genel Müdür Yardımcısı Sedat Ildız'ı ziyaret ettiler.

Oda Başkanımız Nesim Gök, Digor Ziraat Odası Başkanı İsmet Hagi, Kağızman Ziraat Odası Başkanı Sülhattin GÜNDAY, Selim Ziraat Odası Başkanı Ahmet YILDIRIM ve Susuz Ziraat Odası Başkanı Ejder ÇAKAS ; Tarım ve Orman Bakanlığı Hayvancılık Genel Müdürü Salih ÇELİK ile Genel Müdür Yardımcısı Sedat ILDIZ'ı ziyaret ederek bölgemizde yaygınlaşan hayvan şap hastalığı ve diğer hayvancılık sorunları hakkında istişarelerde bulundular.