Sarıkamış Ziraat Odası > Haberler > Cumhuriyet Halk Partisi Millet Vekilleri ve Beraberindeki Heyetle Birlikte Başkanımızı Ziyaret ettiler.

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ millet vekili sayın Candan Yüceer ,Ankara millet vekili sayın Ali Haydar Hakverdi , Chp Sarıkamış ilçe başkanı sayın Bülent Artac ve beraberindeki heyetle Yönetim Kurulu Başkanımız Nesim Gök ' ü ziyaret ettiler kendilerine teşekkür ederiz.
Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ millet vekili sayın Candan Yüceer ,Ankara millet vekili sayın Ali Haydar Hakverdi , Chp Sarıkamış ilçe başkanı sayın Bülent Artaç ve beraberindeki heyetle  birlikte Yönetim Kurulu Başkanımız Nesim Gök'ü ziyaret ederek bölgemizdeki çiftçilerin yaşamış oldukları sıkıntılar ve yapılması gerekenlerle ilgili  karşılıklı istişarede bulunuldu.Kendilerine nazik ziyaretleri için teşekkür ederiz.