Sarıkamış Ziraat Odası > Haberler > İNKAYA KÖYÜMÜZDE YAŞANAN YOĞUN YAĞMUR SEBEBİ İLE OLUŞAN SELDEN DOLAYI ZİYARET GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

İNKAYA KÖYÜMÜZDE YAŞANAN SEL BASKININDAN DOLAYI KARS VALİSİ ,iLÇE KAYMAKAMIMIZ VE BAŞKANIMIZ İNCELEMELERDE BULUNDULAR

İnkaya köyümüzdeki sel baskınından dolayı Kars Valimiz sayın Türker Öksüz, ilçe kaymakamımız sayın Recep Koşal, Yönetim kurulu Başkanımız sayın Nesim Gök ve Kars Ziraat odası Başkanı sayın Adem Ertaş incelemelerde bulundular .Köylülerimizden bazılarının hayvan ,saman balyaları ve  zirai aletleri sel sularına kapılmıştır. Bununla ilgili gerekli hasar tespit çalışmaları bittikten sonra  hasar durUmuna göre ödemeler yapılacaktır.