Sarıkamış Ziraat Odası > Haberler > YÖNETİM KURULU BAŞKANIMIZ NESİM GÖK'ÜN KURAKLIKLA İLGİLİ ZİYARET VE GÖRÜŞMELERİ.

Ülkemizde ve bölgemizde yaşanan kuraklık ve buna ilişkin sıkıntılarla ilgili Başkanımızın yetkili kurumları ziyaret ederek çözüm önerilerinde bulundu.
Yönetim Kurulu Başkanımız Nesim GÖK ;Kozan Köyü muhtarı Mehmet Zeki Yarcı ve Odalar Köyü muhtarı Hacı Musa Yıldırım ile birlikte Kars Milet Vekili aynı zamanda Tarım Orman Komisyon Başkanı Prof.Dr.Yunus Kılıç'ı meclisde ziyaret ederek Ülkemizde ve bölgemizde yaşanan kuraklıktan kaynaklı sıkıntıların çözümü ile ilgili görüşmeler yapıldı.Sayın vekilimize ilgi ve alakaları için teşekkür ederiz.